Na podstawie ślubu z Polakiem (Polką):
– pomagamy wypełnić, skompletować komplet dokumentów
– udzielamy wsparcie prawne oraz niezbędne konsultacje
– pomagam w składaniu dokumentów w Urzędzie Wojewódzkim

Potrzebne dokumenty:
– 3 egzemplarze wypełnionej ankiety na otrzymanie karty (WNIOSEK O UDZIELENIE CUDZOZIEMCOWI ZEZWOLENIA NA POBYT stały).
– foto – 4 ;
– paszport (dokument musi być ważny);
– dokumenty, co potwierdzają podstawy na otrzymanie KSP, są zaznaczone w ankiecie, w naszym wypadku to dowody pobytu cudzoziemca na terytorium Polsce nie mniej 5 lat;
– potwierdzenia opłaty skarbowej (640.00 złotych).
– świadectwo ślubu i dokumenty męża (żony).

Pomoc w sporządzenie odwołań od decyzji odmawiających wydaniu kart pobytu oraz zwrot utraconych kosztów!