На основі роботи:
– ми допомагаємо заповнити, завершити повний набір документів
– надаємо юридичну підтримку та необхідні консультації
– допомагаю в оформленні документів в Обласному Управлінні
Перелік необхідних документів:
– 4 форми заповненої заяви на отримання картки (заява про видачу іноземцю дозволу на тимчасове перебування).
– 4 непошкоджених, кольорових розміром 4,5 см × 3,5 см, зроблених за останні 6 місяців на рівномірному світлому фоні,які мають хорошу різкість і чітко показують очі і обличчя від вершини голови до верхньої частини плечей, щоб обличчя займало 70-80% фотографії; фотографії повинні зображати людину без головного убору і окулярів з темними скельцями, на фото дивляться потрібно прямо, з відкритими очима, не закриваючт обличчя волоссям, з природним виразом обличчя і закритим ротом, фотографії повинні бути міцно з’єднані і приклеєні в місці для цього призначеному; людина з дефектом органу зору,яка носить окуляри з темними стеклами може прикріпити фотографії, які зображують його в окулярах з темними скельцями; людина, яка носить головний убір відповідно до правил свого віросповідання, може докласти фотографії, що зображують її з покритою головою, але не в капюшоні – це може перешкоджати ідентифікації особистості);.
– Важливий документ, який дає право виїзду за кордон (закордонний паспорт, 2 ксерокопії + оригінал для звірки), у конкретному випадку ви можете надати інший вид документа, що посвідчує особу.
– Підтвердження оплати — 340 +100 злотих, ви можете оплатити в касі офісу.
– Страхування здоров’я від польської страхової компанії, ОФЗ, PZU (іноді можна і українські, але з перекладом на польську).
– Запрошення (заява), на підставі якого була випущена піврічна віза робоча або запрошення (дозвіл на роботу), на підставі якого була випущена річна віза робоча.
– Трудовий договір (договір роботи, договір доручення, договір підряду).

Також, можливо, буде потрібно:
– Довідку про те, що на посаду не претендують безробітні Поляки – потрібно, якщо іноземець пропрацював на одному місці і на ті й ж посаді менше 3 місяців (Заяву подає роботодавець).
– Договір оренди приміщення.
– Довідка від роботодавця, про можливість продовження угоди після закінчення терміну дії візи та отримання посвідки на проживання.
– Довідка з податкової інспекції декларації PIT-37 або PIT-40 за попередній рік (у разі подання заяви на ще один дозвіл).
– Довідку про відсутність заборгованості податків.
– Свідоцтво про народження (з перекладом).
– Свідоцтво про укладення шлюбу (з перекладом).
– Довідку про несудимість.