Кожен іноземець, який приїздить до Польщі на роботу, навчання або в гості, завжди плутається в документах, на основі яких він зможе перебувати в цій країні. Документи для перебування в Польщі можуть бути різними, і вони відрізняються тривалістю, пільгами і правами. Так, наприклад, можна в’їхати в країну на підставі однієї туристичної візи та впродовж 21 дня покинути країну, а можна вірно оформити документи (одну з карт перебування) і знаходиться в країні рік і більше. Легально працювати і насолоджуватись життям!
І ми раді допомогти вам у цьому, бо маємо досвід і бажання!
У цій статті ми із задоволенням розповімо Вам, чим і як зможемо допомогти, щоб значно полегшити перебування кожного іноземця в Польщі.